Nemzeti Póló Webáruház

Bejelentkezés

Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Kosár

 x 
A kosár üres

Érdekességek

webhely

Bemutatkozás

 

ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN IGAZ MAGYARNAK! !

 

Kedves Vásárlóink!

Átmenetileg a regisztráció nem működik az oldalunkon, kérem, hogy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen adják le rendelésüket, vagy hívjanak bátran a 06707722629-es számon!

Megértésüket köszönjük!

 

 

 Minden kedves megrendelőnknek felhívjuk figyelmét, hogy textil maszkokat is készítünk, melyek bő választékát megtalálja oldalunkon is, illetve a facebook-on. https://www.facebook.com/nemzetipolohu-117928988267874

 

 

 

 

100% pamutvászon szájmaszk

 

   Többször használatos mosható szájmaszk.

Ezek a szájmaszkok egy vagy több réteg pamutvászonból készülnek.

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, azonban nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.

90°C-on is mosható, vasalással, hőkezeléssel is sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. Gőz nélkül vasalhatók is. A gumis részt TILOS vasalni!

A termék nem steril! Ezért használat előtt sterilizálja!

 

 

Továbbra is rendelhettek a megszokott Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.'; document.getElementById('cloak40835').innerHTML += ''+addy_text40835+'<\/a>'; //-->  címen is, valamint regisztrálhattok, és használhatjátok a kosaras vásárlási lehetőséget! Természetesen a kapcsolat menűben található telefonszámokon is elértek bennünket hétköznaponként reggel 8 és délután 16:00 között!!!

 

A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN OLDALUNKON NEM AUTOMATIKUS A VISSZAIGAZOLÁS, MINDEN BEÉRKEZETT MEGRENDELÉST EGYESÉVEL DOLGOZUNK FEL, ÍGY ELŐFORDULHAT, HOGY NEM AZONNAL - DE ÁLTALÁBAN 24 ÓRÁN BELÜL - KAPTOK VISSZAJELZÉST A CSOMAGGAL KAPCSOLATBAN. 

Megértéseteket köszönjük!

Mások számára szükségtelenné vált dobozokat használunk fel a csomagolások során, ezzel is tudatosan védve környezetünket. :)

 

 

 

 

Nemzeti pólókkal 1997 óta foglalkozom, eleinte az egyesületünknek terveztem pólókat, majd később már bővítve a kínálatot, az országban elsőként kezdtem különböző fazonú nemzeti pulóvereket, női felsőket, gyermekruhákat (pólók, pulóverek, melegítő együttesek) készíteni. 

 

A kezdetektől fogva kizárólag magyar termékeket használtam fel a gyártás során. A pólókat, egy pár egyedi kéréstől (főként határon túlra) eltekintve soha nem készen vettem. Mindig magyar anyagot vettem, s szabattam, varrattam igény szerinti mértekre, fazonokra a ruhadarabokat. Az országban - tudomásom szerint - sajnos  egyedülálló módon, MAGYAR anyagokból készítek valóban magyar (nemzeti) termékeket . 

 

 

Ezen termékek megvételével a vevő nem csak a kereskedőt támogatja! Hanem azt a magyar könnyűipart, amely fénykorában százezreknek adott munkát. 

 

Örömmel tölt el, hogy most már családom – feleségem, Kata valamint gyermekeink, Csenge, Nimród és Zselyke - is részesei ennek a nem mindennapi tevékenységnek. A termékek elkészítése ugyan sokszor bonyolult és összetett folyamat, de mi igyekszünk minél több részét saját kezűleg elvégezni. Szabunk, szitázunk, hímzünk, rugikat patentolunk és még sorolhatnám.

 

 

A gyerekek is szívesen ellenőrzik a bepatentolt rugdalózókat, és szeretik a szappannal az anyagokra rajzolni egyedi terveiket! Fiatalos és rugalmas kis csapat vagyunk, könnyen összedolgozunk a hímzőkkel és a varrónőkkel, akikkel egy jó kávét is szívesen elfogyasztunk a rohanó hétköznapokban! Lélekfelemelő számunkra, ha látjuk, hogy termékeinket büszkén hordják! 

 

Vállaljuk egyedi pólók, pulóverek és egyéb ruhadarabok készítését, minták tervezését, kivitelezését (szitanyomás, és hímzés). 

Egyesületek, cégek és intézmények jelentkezését is várjuk!

 

(Keressétek a nemzetipolo.hu - t a Facebookon is! )

 

 


Miért a párduc?

Régóta tudom, hogy a Párduc is ősi jelképeink közé tartozik. Napjainkra ez a jelkép szinte teljesen feledésbe merült, pedig igen fontos motívum volt őseink körében.
Nimrud fiainak legendája ismert, ebben a legendában Hunor és Magyar a Csodaszarvast űzik, míg meg nem lelik az új Hazát, a Kárpát-medencében. A NIM-RU nevet a sémi akkádok írták át a sumér NIB-UR ból, ami "Hős Párduc"-ot jelent. Az akkori szokások szerint, ha valaki meghalt, nevének végéhez a TA képjelet ragasztották. A TA képjel az eltávozottat jelenti,tehát NIB-UR elvonulva az "árnyéklelkek birodalmába", halála után a NIB-UR-TA nevet kapja. Az ősi MAH-GAR hit szerint NIBURTA a "másvilágra költözött Hős Párduc" a halottak országában a Földi ügyek segítője, vigyáz a tavasz ébredésére, gondoskodik arról, hogy az elvetett magok kikeljenek, kicsírázzanak és rügybe fakadjanak. NIB-UR-TA-nak az alvilág ura NER-GAL is engedelmeskedik.

NIMRUD-ATYÁNK hagyományának témaköre a legkellemetlenebb a semitológusoknak, ugyanis a babiloni zsidók a biblikus fundamentalisták NIB-UR-t GIBBOR-nak nevezik, aki az"Égiek forradalmát szervezi Jehova ellen", és természetesen a fiai Hunor és Magyar hűségesen követik atyjukat ebben a Jehova elleni Égi és az égből a Földre vetített Forradalomban. Így szerepelnek a Hunor-Magyar leszármazottak a sémi-akkád-zsidó vallási hagyományban.

Külföldi történészek, régészek, sumerológusok által is bizonyított, hogy a GLIGAMES eposzt a sémi-akkádok másolták át sumérból. Az eredeti eposz NIB-UR-ról (IZ-DU-BAR) szól az "Özönvíz Hőséről". A sumér képírásokban a Nimrud-eposz a következőket hagyja számunkra hátra:

"Nimrud-atyánk az örök életet keresi és elmegy a vízözöni bárkához, a sumír NOÉ-hoz akinek neve ZI-UD-LIL-DU. Tőle meg is kapja az örök életnek zöld ágát, de hazafelé való útján elfárad és elalszik. Mialatt Ő álomba van merülve, a gonosz kígyó megeszi a kezében lévő életágat"

Ez az életfa, ha Gilgames útját rekonstruáljuk, akkor itt van a Kárpát-medencében. Örök élet is lesz, csak előbb ápolni kell az Életfánkat, amelynek ősi gyökere máig is kitartott, Él és új hajtásokat ad, ...de óvakodjunk a kígyóktól! Mert ha a Nimrud Fiak elfelejtik hagyományaikat, NIMRUD-ATYÁNK-at, lelki világuk tartalmát, Istenhitüket felcserélik olyannal, ami szolgaságukat hozza - bizony a gonosz kígyó eszi meg Életfájuk ágacskáit, és aztán őket is elpusztítja. A sémi akkádok átvették és magukra vonatkoztatták az intést, mert még mai utódaik is őrzik nemzeti hagyományaikat, melyeket átváltoztattak politikai életük alapköveivé. Ugyanis a kígyó az ő szent jelképük. Megette a mi Örökéletfánk ágát és így azt az övéinek adta.

NIMRUD-ATYÁNK hagyománya egy olyan hiedelmet alakított ki a szkítáknak nevezett nagy, hatalmas népnél, Őseinknél, mely egy ,magas erkölcsű lelkiségként , nemcsak egyének, hanem az egész társadalom felfogását és életmódját irányította. Mondhatjuk úgy is, hogy nemzeti vallássá lett anélkül, hogy valamilyen hierarchikus papi szervezettel rendelkezett volna. Szabadságuk megőrzéséért sokat harcoltak, és az ütközetekben haláltmegvető bátorsággal küzdöttek ellenségeikkel. Sok régi krónikás is megemlékezik erről a tulajdonságukról -fenevadnak nevezte a szkíta harcosokat, akiknek nyílzápora fergetegként hullott az ellenségre. Az égi Nimrud közvetítésével közeledtek a Jó-Istenhez, akitől segedelmet kértek az életre, de sohasem kértek tőle segítséget, ha véres csatába indultak, ahol "fenevadként" harcoltak. tehát nem úgy cselekedtek harcba indulás előtt mint a judai-kereszténység papjai, akik megáldják a csatába indulókat és fegyvereiket, és kérik a bosszúálló istent -valószínűleg Jehovát- hogy segítsen a gyilkolásban. Őseink ilyenkor nem az égre néztek. Nem a Jó-Istenhez fordultak az égi Nimrud által, hanem a halottak országában lakozó NIB-UR-TA-t kérték arra, hogy adjon nekik, a hős harcosoknak NER-GAL-i erőt. Ebben a NER-GAL-i segítségben való hitük és bizodalmuk változtatta át a jámbor őseinket legyőzhetetlen harcosokká, akik valóban fenevadként iszonyú nagy pusztító erővel álltak szemben minden ellenségükkel és mindenütt győztek.

Őseinknek erőt ez a Hős-Párduci hagyomány adott, melynek ha csak egy parányi emléke élne még a mai magyar lélekben, akkor nem lennénk egymást meg nem értő csoportokba, vallási szervezetekbe szaggatva, hanem a párduci hagyomány magyarságtudata adna erőt az összefogásra. Ha nem térünk vissza az ősi szittya hagyományokhoz, a halottak orszáhgában várakozó őseink árnyéklelkei a pusztulás átkát hozzák a magyarságra méltó büntetésként azért, mert nem adjuk meg a tiszteletet nekik -a dicső szittya őseinknek.

Sajnos 1000 éve a magyarság fejébe az ószövetségi, héber őstörténetet dorongolják bele, és ezzel - vallásosságnak nevezett cégér alatt- elhomályosították a Nimrud-Hagyományt. Itt van az ideje végre a felébredésnek Nimrud-Atyánk hagyományához való visszatérésünkkel, mert e nélkül mások szolgái maradunk.

Fénylátók és Híváshallók nézzetek fel az Égre és keressétek meg a csillagvirágok között a hatalmas Orion-Nimrud csillagképét, mert aki megtalálja, áhítattal nézi és csodálja, az Nimrud által megtalálja a Magyarok -Istenét is. Amikor aztán tekintetedet visszaveted a földre, gondolj arra, hogy Te is Nimrud Fia vagy.

Segítség a tudatos vásárláshoz

Ezen az oldalon néhány olyan gondolatébresztő írás található, amelyek segítenek rávilágítani arra, hogy miért van szükség a magyar termékek védelmére. Az alábbiak hozzánk hasonlóan gondolkodó, nemzetünk jövőjéért aggódó honfitársainktól származnak.

Kovács János álláskereső története
Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszárítóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet...

Napi gazdaságtan, egyszerűen.

"Made in China" - olvashatjuk nap mint nap.
Cipőnket, ruhánkat, elektronikai berendezésünket, sőt lassan már a gyerekünket is Kínában csinálják.
Az a tény, hogy ezek a roppant ízlésesen és igényesen elkészített termékek általában az első használat után tönkremennek, végtelen örömmel tölthet el minket, hiszen az újabb termék megvásárlásával ismét hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kétmilliárdnyi szorgos kéz egyike félmaréknyi rizs értékű fizetéssel teljen meg. Azonban mielőtt még elérzékenyülnénk saját magunk önzetlen jóságától, nézzünk szét egy kicsit a környezetünkben.

Nézzük meg, miért lett munkanélküli Kati néni, a varrónő, miért lett 34 évesen rokkantnyugdíjas a Feri, miért akasztotta fel magát a gazdálkodó Józsi bá', vagy miért turkál ott a kukában az a büdös hajléktalan?

Nem a kínaiak miatt, hanem miattunk. Mert spórolunk. Mert azt hisszük, hogy spórolunk.
Nem nézzük, kaviár vagy kutyaszar van e az üvegben, azt vesszük meg, amelyik két forinttal olcsóbb. Legszívesebben saját anyánkat is eladnánk és vennénk helyette egy akciós energiatakarékos takarítógépet. Mert az kevesebbet fogyaszt.
Kati néninek soha sem fájt a foga a munkanélküli segélyre. Nem is kapott belőle egyetlen fillért sem, míg működött a varroda.
Azonban hiába varrtak szép és jó minőségű ruhákat, nem kellett az embereknek. A takarékoskodók számára túl drágák voltak a kínaiban és turkálóban kaphatókhoz képest, a menők pedig csak nem vesznek meg olyat, amire nem az van ráírva, hogy London. Így aztán hamarosan érkezett egy udvarias német úriember, aki nagylelkűen megvásárolta a gyárat. Azon persze nincs mit csodálkozni, hogy szép lassan csődbe ment a varroda, hiszen a német már régóta foglalkozott ruhákkal Németországban is.

Érthető, nem akart konkurenciát saját magának.
Feri kőművesnek tanult. Olyan szép egyenes falat tudott rakni, hogy még az igazgató is csodájára járt. Dolgozott itt-ott feketén, de normális munkát sehol sem talált. Miért is lenne szükség kőművesre, ha építkezés is csak ritkán van? Így aztán egyik barátja tanácsára leszázalékoltatta magát. Félreértés ne essék, még mindig fél kézzel pakolja a negyven kilós betongerendákat, de valamiből meg kell élni.
Józsi bá' nem volt depressziós, nem volt szerelmi bánata, csak tíz millió forintos adóssága. Nem. Nem ivott, nem játékgépezett. Sokkal rosszabb: teheneket tartott, és gabonát termesztett. Azért kellett a pénz, hogy gazdasági épületeket építsen, gépeket vegyen. De nem kellett az embereknek a gyógynövényt legelő teheneiből fejt finom tej, mert inkább a bevásárlóközpontban kapható reggeli italnak becézett hulladék anyagokból készült kotyvalékot itták. Istenem, olcsóbb volt. Meg egészségesebb is, hiszen Józsi bá' is a tej miatt halt meg.

Fúj, büdös hajléktalan, hogy lehet ide engedni az utcára, rontja a városképet, elriasztja a turistákat, összehugyozza a padokat! Igen ám, de a büdös hajléktalan nem egy természeti jelenség. Nem valami varázslat következtében keletkezett, hanem rendes átlagos emberből vált büdös hajléktalanná.
Hiába kergetjük el, zárjuk be, ha nem látjuk, akkor is büdös hajléktalan marad. És még mi sértődünk meg, ha az alamizsnánkat piára költi.
Ha egy tíz éve totálkáros autóba eszeveszettül öntözzük a benzint, majd megpróbáljuk beindítani, van-e értelme megsértődnünk azon, hogy a járgány nem akar normálisan működni?
Oké, de mi közöm van nekem ezekhez? Jól fizető állásom van, új kocsim és szép lakásom.
Ez igaz, viszont egy kicsike kis közöm mégis van. Méghozzá az, hogy ez az egész mind-mind miattam van.

Ugyanis ha a Kati néni által varrt ruhát veszem meg, nem megy tönkre a varroda és neki is megmarad a munkahelye.
És ha Kati néninek megmarad a munkahelye, össze tud gyűjteni annyi pénzt, hogy építtessen Ferivel még két szobát és egy fürdőszobát a szoba-konyhájához.
Így Ferinek sem kellene a rendes fizetés helyett a kevéske rokkant nyugdíj.
Ráadásul ha Józsi bá' által termelt tejet iszom, nem csak egy halottal lenne kevesebb, de még egy büdös hajléktalannal is, aki régen a mezőgazdaságban dolgozott, és akit most is alkalmazna Józsi bá'. Így a büdös hajléktalan már nem lenne se büdös, se hajléktalan.
És hogy nekem ebből még hasznom is lenne?
Nem meglepő, hiszen ezt a sok szerencsétlent mind az én adómból tartja el az állam, így ha dolgoznának, nemhogy nem kerülnének semmibe, de még ők is bevételt jelentenének az országnak.
A több bevételből pedig több utat, iskolát, parkot, templomot, uszodát és kórházat lehetne építeni, ami számomra is egyértelműen hasznos lenne (ám többet is lehetne belőle lopni, ami persze koránt sem lenne hasznos).

Ezek után érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon az a termék olcsóbb-e, amelyiknek kisebb szám van az árcetlijén, vagy az, amelyikre az van ráírva, hogy "Made in Hungary"

Kapcsolat

Niburta KFT

Adószám: 23144369-2-06

Cégjegyzék szám: 06-09-016701
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Damjanich utca 158.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon:  (mindennap: 800-1800-ig)

Balog Norbert: +3630/3023800
Balog Katalin:  +3670/7722629